Fytotherapie en Aromatherapie

Fytotherapie

Geneeskruidentherapie, ook wel fytotherapie of kruidentherapie is al eeuwen oud en kan bij heel wat medische kwalen en ongemakken zijn werking bewijzen. Kruiden of onderdelen van planten worden gebruikt voor hun geneeskrachtige werking. Denk maar aan bepaalde kruiden die helpen bij het inslapen.

Bij Apotheek Verfaillie zijn tal van producten te verkrijgen op basis van planten van onder meer A.Vogel, Ixx Pharma, RainPharma, Tilman, Puressentiel, Dr. Ernst,…

Aromatherapie

Geuren roepen emoties op en dompelen je onder in een bepaalde sfeer. Warm en kruidig, rustgevend of fris, fruitig en oppeppend, verkwikkend of stimulerend, gezelligheid creëren, kalmeren of je concentratie boosten,…

In ons aromatherapie-aanbod (RainPharma en Puressentiel) vind je een geurige waaier van verschillende essentiële oliën, stuk voor stuk met hun eigen therapeutische eigenschappen. Ze zijn een geschenk recht uit de natuur!

Je kunt ze gebruiken in een aroma diffuser of we maken er een huisparfum mee om elke ruimte in je huis een persoonlijke, natuurlijke geur te geven.