Reisapotheek checklist

Je lievelingsbroek spant nét iets te hard? Je hebt de laatste tijd iets te enthousiast (en te ongezond) gegeten en gedronken? Je huid heeft er al beter uitgezien? Je voelt je futloos en moe? Je lichaam geeft je een teken dat je misschien even op de rem moet gaan staan of moet breken met je oude (slechte) voedingsgewoonten.

Om dit op een verantwoorde manier te doen, kan u bij ons steeds terecht voor deskundig dieetadvies. Het Smart Nutrition Project van RainPharma is een slim, kort en makkelijk programma om zonder honger te lijden die overtollige kilootjes kwijt te spelen. Hiermee kan je zelfstandig aan de slag, maar wij begeleiden je ook heel graag met extra advies en voedingstips om je einddoel met succes te bereiken!

Maar diëten is méér dan vermageren. Naast afslankende dieetproducten bieden wij ook dieetproducten om ondergewicht tegen te gaan. Ben je verzwakt of heb je minder eetlust? Ben je gewicht verloren als gevolg van een langdurige ziekteperiode of een intense behandeling? Net een operatie ondergaan waardoor slikken moeilijk lukt? Voor al deze specifieke situaties kan het innemen van bijvoeding belangrijk zijn.

Het gevolg van voedingstekorten is zeker niet te onderschatten! Een dagelijkse inname van voldoende essentiële voedingsstoffen en calorieën is onmisbaar voor het goed functioneren en herstellen van het lichaam. Daarom kunt u bij ons terecht voor gespecialiseerde energierijke voeding van onder meer Fresubin en Fortimel. Vraag ons ook gerust naar een gratis staal zodat u de verschillende smaken kunt uitproberen!