Dieet advies

Je lievelingsbroek spant nét iets te hard? Je hebt de laatste tijd iets te enthousiast (en te ongezond) gegeten en gedronken? Je huid heeft er al beter uitgezien? Je voelt je futloos en moe? Je lichaam geeft je een teken dat je misschien even op de rem moet gaan staan of moet breken met je oude (slechte) voedingsgewoonten.

Om dit op een verantwoorde manier te doen, kan u bij ons steeds terecht voor deskundig dieetadvies.

Rainpharma dieet: snel én blijven resultaat.

Het RainPharma Dieet is een efficiënt totaalconcept dat opgebouwd is rond gezonde voeding. Een snelle start (wat motiverend werkt) en een doordachte langetermijnvisie (zodat die kilo’s er ook echt af blijven) gaan hand in hand. Zonder roofbouw te plegen op je lichaam en zonder honger te lijden. In ruil krijg je een gezond gewicht maar ook een mooie huid en meer energie. Gedurende het hele traject begeleiden wij jou gratis met wekelijks, tweewekelijkse of maandelijkse checks.

Het Smart Nutrition Project: geen strikt dieet, maar slim, kort en makkelijk programma

In een strikt dieet heb je geen zin. Je wil jezelf immers niet alles ontzeggen. Maar je wilt wel even op de rem gaan staan. Het moment om jezelf (en je lichaam) een nieuwe start te gunnen.

Het Rainpharma Smart Nutrition project is een slim, kort en makkelijk programma om zonder honger te lijden die overtollige kilootjes kwijt te spelen. Hiermee kan je zelfstandig aan de slag. maar wij begeleiden je ook heel graag met extra advies en voedingstips om je einddoel met succes te bereiken!

Geen idee welk dieet bij jou past?
Kom gerust eens langs in de apotheek dan helpen wij jou bij het maken van jouw keuze.

Maar diëten is méér dan vermageren. Naast afslankende dieetproducten bieden wij ook dieetproducten om ondergewicht tegen te gaan. Ben je verzwakt of heb je minder eetlust? Ben je gewicht verloren als gevolg van een langdurige ziekteperiode of een intense behandeling? Net een operatie ondergaan waardoor slikken moeilijk lukt? Voor al deze specifieke situaties kan het innemen van bijvoeding belangrijk zijn.’ 

‘Het gevolg van voedingstekorten is zeker niet te onderschatten! Een dagelijkse inname van voldoende essentiële voedingsstoffen en calorieën is onmisbaar voor het goed functioneren en herstellen van het lichaam. Daarom kunt u bij ons terecht voor gespecialiseerde energierijke voeding van onder meer Fresubin en Fortimel. Vraag ons ook gerust naar een gratis staal zodat u de verschillende smaken kunt uitproberen!’