Cosmetica

Wist je dat de huid het grootste orgaan is van ons lichaam? Daarom verdient ze het om met de nodige aandacht verzorgd te worden.

Een dagelijkse reiniging vormt de hoeksteen van een gezonde huidverzorging. De huid zal er immers gezonder uitzien, het voorkomt verstopte poriën en vertraagt huidveroudering. Bovendien zullen dag- of nachtcrèmes ook beter en dieper inwerken op een goed gereinigde huid.

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat elke vrouw recht heeft op schoonheids- en verzorgingsproducten kiezen we bij Apotheek Verfaillie voor zowel dermatologische als 100% natuurlijke producten die geschikt is voor élke vrouw en élk huidtype.

In ons gamma is er keuze uit producten van o.a. volgende merken: RainPharma, Nuxe, Louis Widmer, La Roche Posay, Bioderma, Eucerin, Dermalex, Oy, Yu

 
Daarnaast zijn wij ook trotse verdeler van het uiterst veilig en kwalitatief make up merk Cent pur Cent. Dit cosmetica gamma staat voor 100% natuurlijke bestanddelen, 100% Belgisch, 100% dierproefvrij, 100% natuurlijk, 100% kwaliteit. Om op een gezonde manier te stralen!